fredag 10. april 2009

Påsketur del 2

Påsketur, som de fleste reiser vi til fjells. Vi klorer oss fast i den hvite årstiden, kalt vinter, så lenge som mulig. Vi er da født med ski på beina? Det er rart det der... På fjellet er det i allefall utallige muligheter. Slalombakke(r) for de som ønsker det, med skiløyper som er ypperlige for meg som ikke liker de altfor krevende eller bratte. Eller bare å sitte i solveggen, for det skal da alltid være sol i

påsken?!, godt innpakket på hytta. Man MÅ jo ikke gjøre noe mer enn det :-) Jeg er selvutnevnt til "hyttepasser" sammen med hundene. Vi går våre daglige turer men har ikke de store utskeielsene. Av erfaring er det nok det allerbeste for meg.
Forøvrig er det selvfølgelig internett tilgang, Netcom og PC'n er hyggelig å ha med på hyttetur. I tillegg skal det også være alle de andre fasilitetene vi er vant med hjemmefra....og litt til. Vi har flere sengeplasser og rom i tillegg til badstu her enn vi har hjemme. Hjemme ja, der er det faktisk så ryddig etterat vi dro...vi tok jo med oss et halvt flyttelass. Hva vi har plass til i bilen med tre mennesker og to hunder er helt utrolig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar