søndag 3. juli 2011

Svensk utstillingschampion, Ruby

Med et åpent sinn og svensk tittel i sikte dro vi, Ruby og jeg, til Borås på vår første utstilling i Sverige. Vi overnattet men sov ikke særlig den natten. Noe spent, ja, det sto om å bli Such eller ikke. Lørdagen ble en lang og varm dag. Endelig var det vår tur, før oss ble de andre rasene dømt ut med blått og det ble gitt svært få CK....Med puls i 200 entret vi ringen. Dommeren, Hanne Laine Jensen, smilte og ønsket oss velkommen i ringen :-) Hun gav oss en kritikk verdig en Svensk utstillingschampion med masse lovord, og dermed kan Ruby smykke seg med en ny tittel, SE UCH.
Enda et mål er nådd :-D Fortsatt litt svimmel etter gårsdagens hete og lykkerus og etter en natt til i Borås, satte vi nesen hjem igjen. 2 x 35 mil på en helg, det har jeg ikke kjørt alene siden jeg ble syk for snart 10 år siden! En bragd i seg selv det.


2 kommentarer:

  1. nå men gratulerer Dere to !!! supert !
    Elina og gjengen :)

    SvarSlett
  2. Kjære Marianne!
    Alle som kjenner deg vet hvilken bragd dette er. På tross av sykdommen din klarer du å gjennomføre mål du har satt deg. Fantastisk. Er så stolt over å kjenne deg. Gratulerer så veldig mye. Mange, mange hilsner fra T

    SvarSlett