torsdag 30. juni 2011

En siste hilsen.

Livet gir og livet tar.
En sms tikket inn i dag tidlig, en beskjed om at min onkel døde i går kveld. Trist, svært trist. Jeg kan huske tilbake til min barndom da vi ofte var på hytta sammen med onkel og tante Han var svært nevenyttig min onkel. I stua hjemme henger et bilde jeg fikk av han, et bilde som viser hvor glad han var i naturen rundt seg. Han fikk malt og tegnet mange bilder igjennom sitt liv. Både hjemmet og hytta bar preg av hans verk.
 
Vi har våre minner
De vil aldri dø
Nå er tiden inne
Til å si adjø

torsdag 23. juni 2011

Julaften, nei St.hansaften.

Jeg så fornøyd :-)
Nettopp hjemme etter å ha hentet en kaffekvern. Fin ! Ja, men sikkert ikke så gammel. Men den er akkurat det jeg ønsket meg.

Vasen kjøpte jeg her om dagen. Den er veldig fin den også :-D

mandag 20. juni 2011

Vakre skapninger.

Noe av det mest fasinerende jeg vet er piggsvin. En vakker liten skapning som jeg her om dagen traff på i nabolaget midt på lyse dagen. Den kom vaggende rundt hjørnet, jeg stoppet, den tittet på meg med et nyskjerrig blikk før den vagget videre. Jeg ble stående helt hypnotisert lenge. Da passer det fint å legge ut bilder av mine små søte piggsvin som jeg har stående foran inngangsdøra.


søndag 19. juni 2011

Nok en regnfull dag.

Etter en dag med bare overskyet vær i går så var håpet om at det kanskje skulle bli det i dag også, i allefall i går, nå regner det, igjen :-(
Akkurat nå er jeg litt lei, det hjelper ikke med regntøy og støvler når alt er gjennom vått ute. Plantene har jeg nesten gitt opp å redde... De som hadde fått lus og annet utøy fikk jeg sprayet på i går. De plantene som hadde råtnet fra jorda og opp fikk jeg også kastet. Ja ja, sukker tungt. Det var vel ikke sånn sommeren skulle være i år? Fikk akkurat en telefon fra min kusine, i Oppdal var det pent vær. Fint for dem!

fredag 17. juni 2011

Velkommen til oss.



Speilet i gangen er borte, det ble så hyggelig med nytt skilt. Noe jeg ikke har tatt bilde av er sengen til Hedda som er rett under skiltet :-)

tirsdag 14. juni 2011

Utstilling på Jevnaker, NTK rasespesial og NTK av Oslo/Akershus.

Kort oppsummering av uka som gikk, regn og atter regn, etter mine målinger falt det ned over 100mm fra mandag til fredag. Jeg hadde faktisk hele 3 behandlinger, både akkupunktur og kiropraktor, for å få kroppen "på rett kjøl" etter forrige helg som var så altfor varm. (Jeg klager ikke...egentlig)
Så var vi endelig klare for en helg på Jevnaker. Årets mest spennende utstilling synes jeg da det er finaleringer for flere grupper, som f.eks. beste junior, beste unghund, best i BIM (motsatt) og den største finalen BIS-show. Det stilte 3 hanner og 3 tisper av Norwicher denne dagen. Det ble finaler for 4 av oss, hvorav vi fikk plassert 2 stk. Ruby ble nr. 4 i BIS-BIM og Barney ble BIS3 i veteranklassen.
Bildet viser en noe fornøyd og bustete Ruby etter dagens våte utstilling.

Bilder fra søndagens utstilling viser at været var blitt betraktelig bedre!
Denne dagen stilte det 3 hanner og 2 tisper.
 Begge dagene ble Junior BIR og Ruby BIM.
Dette er fra søndagen. To flotte jenter i BTK, først står Mona og Ally som ble BTK2 med cert denne dagen. Cert ble det også for Buster :-) Det er svært moro at det er så gode resultater for alle Norwichene!

torsdag 9. juni 2011

Helsebyråkrater avviser legers påstand om nødvendig helsehjelp .

Fint at noen kan sette ME på dagsorden.  Det er faktisk lite vi trenger....og det burde være en menneskerett å få hjelp til et bedre liv! Se innlegget, det er svært lite damen trenger hjelp til. Noe mer står det her i Sunnmørsposten.

Regn, mer regn.

Så nå har også blomstene fått "regnfrakk". For det er vel grenser for hvor mye vann de tåler, jorda er mer enn søkk våt. Jeg er redd for at de lider drukningsdøden. De plantene som ikke har fått regnfrakk er satt i le inne ved veggen.




tirsdag 7. juni 2011

Akvariet.

Etter en regnfull natt, hittil regnet 15 mm i min regnmåler, så er det fortsatt innevær. Da er det fint å ha noe annet å drive med. Akvariet, mitt lille hjørneakvarie på 190 liter. Der vor det 3 diskus som nå er 5 år gamle, store og flotte. Det bor også corydoras, en tetrastim, øksefisk, siamesere og andre algeetere der. Temperaturen i akvariet har jeg satt ned fra 30 til 28 grader, det har vært bra for plantene som har begynt å trives mye bedre. Jeg må nevne hvilke planter jeg pr. dags dato har: Anubias barteri var. nana, Nymphaea lotus "Red", Nymphaea lotus (Green), og sverdplanter.

Diskus: Blue Snakeskinn
Siamesere
Diskus: Pigeon Blood
Diskus: Solid Fire Red
Liten stim Øksefisk
Nanomtomus Beckfordi/Pirangia tetra

mandag 6. juni 2011

Mandagsmorgenblus.

Da var denne "sommerperioden" over, kanskje. Det ble en langhelg med supert sommervær, men etter min mening, noe i overkant varmt, men jeg klager ikke. Jeg kan jo velge å holde meg i skyggen om det blir for varmt. Det er uansett godt å kjenne den varme brisen, gå i sommerkjole, og bare la det være sommer.
I dag våkner vi til litt grå himmel, og undres om det blir regn eller om det blir sol.. Det er spådd regn hele uka. Da er det greit å ha en regnmåler, for oss som er intr. i hvor mye regn som kommer.

Bildet at regnbuen hadde jeg helt glemt, det er tatt i mai. Det var en utrolig flott og klar regnbue! Himmelens maleri,

lørdag 4. juni 2011

NKK Drammen 4/6-11

Internationalt dogshow NKK, Drammen 4/6-11(4+5):
BIR Multi ch Faltmoen`s Barney J.R
BIM Nuch Diamond Ruby Baggins Of Gamwich, CACIB

torsdag 2. juni 2011

Kristi himmelfart.

Kristi himmelfart faller alltid på torsdagen i den sjette uken etter påske, og feires til minne om Kristi himmelfart den førtiende dagen etter oppstandelsen. Neste år vil den komme på 17 mai! Denne dagen blir først feiret i år 300 e. kr. Det finnes mer å lese om denne dagen i SNL.

onsdag 1. juni 2011

Selger unna litt.


Helt ny Sherpa bag str. medium, 45,7x26,7x28cm farge sort. Baggen er aldri brukt, ny pris kr. 1000,-. Selges for kr. 750,- Den er godkjent for fly.

I tillegg selger jeg et Canis utstillingstelt. Ny pris kr. 1890,-. Selges kr. 1200,-.
Teltet settes opp enkelt ved hjelp av bare to stenger. Teltet har to store vinduer på 110 x 65 cm, disse kan lukkes ved behov. I front er det mulighet for å åpne opp åpningen og lage eget soltak, ekstra stenger til dette medfølger. Baksiden kan også åpnes helt eller delvis for ventilasjon. Transportpose med skulderreim medfølger.

Bredde 250 cm. Lengde 250 cm. Høyde 220 cm. Vekt 7 kg.

Eneste minus med teltet er at jeg dessverre har skrevet mitt navn + mobil med tusj langs den ene glidlåsen....har valgt å ikke streke over dette ennå...Det er på ca 30x3cm.