torsdag 29. september 2011

Hurra!!

Nå er både det svenske og danske utstillingschampionat bekreftelsene og diplomene kommet :-)
Henger oppe på "skryte-veggen" allerede.


I tillegg er jeg nå registrert som medinnehaver hos Kennel Gamwich. Dette for å kunne bedre fronte kennelen på utstillinger. Det blir alikevel delt slik at jeg driver med utstillinger, June med oppdrett, akkurat som før.

mandag 26. september 2011

Planer, planlegging, venter og lurer.

Mange ting som skjer på en og samme tid, vel ikke akkurat nå skjer det særlig... Men det må planlegges.
Reise og reising neste år. For plutselig var vi nesten uten mål, et øyeblikk bare da.
To-tre reiser er under planlegging, en er nesten i boks faktisk. En reise til blir det kanskje i år allerede, denne gangen ikke på utstilling!
I mellomtiden venter jeg, på bekreftelse og diplomer for utstillingsresultatene til Ruby i Sverige og Danmark. Dette må jeg ha for å få søkt NKK om nordisk og internasjonal tittel.
Ja, det er godt vi kan vente litt da, mens vi planlegger året 2012.
At det også blir et spennende år, det er jeg ikke i tvil om :-p

mandag 19. september 2011

På vei hjem.

Da er vi på lugaren på nattbåten og på vei hjem til Norge, hjem kjære hjem!!
Kort oppsummering av turen som har foregått med nattbåt tur og retur Danmark. Forsåvidt ok det, om du har med soviro og i tillegg har godt sovehjerte. Jeg har aldri skjønt at barn likerbåde lyder og risting for å sove...

Vi ankom fredag formiddag til et flott sted Korning Kro, uten for Horsens. Stedet kan anbefales, også middagene. Et minus var at kjøkkenet var stengt søndag kveld....hvorpå jeg spiste noe mat på veien og føler meg ikke spes ok i magen i dag...Nok om det.

Etter en rolig natts søvn på kroa fant vi utstillingen som ble holdt av Dansk terrier klubb, kloke var de som arrangerte dette INNE, Hedensted. Det var da kun terriere, artig. God plass!! Noe som er ukjent for oss hjemme. Jg ble varmt tatt i mot av både danske og svenske Norwich eiere :-) fantastisk flotte mennesker. De burde alle lære av !!!! De gjorde alt for at min dag skulle bli så bra som mulig til tross for at de selv skulle stille ut sine egne hunder.
Resultatet ble at Ruby, som ved en feil var satt iåpen klasse, ble beste tispe 3 med res.cert. Etter to flotte svenske hunder.
det ble en lang dag da dommeren var meget nøye.

Tilbake til kroa, og etter et himmelsk måltid, kalvekjøtt i dag, ble det tidlig kvelden for oss to.
Dagen etter, søndag, bar det i vei til Bjerringbro, ca 1,5 time fra der jeg bodde. Dette var en to dagers utstilling som den Danske kennelklubben holde, UTE! Ja, etter ukevis med regnevær behøver jeg neppe å utbrodere hvor j....lig møkkete/gjørmete plassen var. God plass mellom ringene, det skal de ha. Tror nokså mange unnlot å komme nettopp pga det dårlige været, det striregnet, da mener jeg bøttet ned...

Men så sporty som vi er, Ruby og jeg, stilte vi opp, med svært mange sommerfugler i magen. Skulle det virkelig bli vår dag denne regntunge søndagen i Danmark. Pyntet som vanlig i skjørt, de fleste, ja nesten alle, stilte i regntøy.... Men ikke jeg da. Vått eller ikke, pen skal man da været :-)

Hannene gikk og Kirstens flotte gutt CH Ru'cairn's Special Remembrance, til daglig kalt Tadeusz, ble beste hanne, tispene gikk, så var det min tur. Også denne dage plassert i åpen klasse... Dommeren virket veldig fornøyd, nøye med å se på skuldre og gange....jeg er ikke sikker på om jeg pustet i det hele tatt der jeg gikk. Ruby oppførte seg ekemplarisk... Først fikk vi exelent, to tisper til skulle dømmes, en fikk very good, en exelent, da ble det oss to, en runde til så søla skvatt oppover nylonstrømpene...til tross for at det egentlig var kaldt, 12 grader og regn, så kunne jeg kjenne svetten randt nedover ryggen. Svært konsentret med andre ord.

Jeg synes vi var der i evigheter når dommeren tilslutt mente at Ruby ble beste tispe, fikk cert og CACIB :-)

Ny runde sammen meg Kristen og hennes CH Ru'cairn's Special Remembrance, dommeren bestemte at Ruby var best i dag og vi ble BIR :-D

Full jubel, for med dette certet ble hun så Dansk Champion, også Nordisk Champion siden hun allerede er det i både Norge og Sverige.
Men ikke minst, fordi hun fikk CACIBET, og har flere cacib i Norge og et i Sverige, ja da ble hun likegodt også internasjonal Champion. Hurra !! Mange nye titler på en og samme dag :-p

Hovedpersonen tok det hele med knusende ro, hun fikk noe ekstra godbiter og tyggebein før hun fant seg godt til rette MIDT i dobbeltsenga.

Men før dette, da var det gruppefinale, der de kunn plukker ut 4 hunder som blir plassert. Vi ble ikke tatt ut der, dommeren plukket ut en staff, en australsk terrier og en weaten, den siste husker jeg ikke. Da var alt gjennombløtt, møkkete, vi var sultene og frossene, klare for å komme oss innomhus igjen.

I dag var det litt d-dag, skulle ønske jeg kunne reist hjem i går...formen var så der etter maten i går...men vi klarte oss fint og kom i god tid før båten gikk. Nå er vi godt plassert oppi senga, shoppet opp alle danskekronene, samt litt på mastern. Det ser ut til å bli tidlig natten, kan passe fint siden båten ankommer Oslo kl.07.30 i morgen tidlig.

søndag 18. september 2011

Ruby Dansk utstillingschampion i Bjerringbro.

Hurra for vakre Ruby. I dag, i øsende regnevær ble vi BIR og fikk både cert og CACIB. Da er Ruby blitt Dansk utstillingscampion :-) i tillegg er hun også nordisk utstillingschampion. Som om ikke det er nok, så har Ruby fått CACIB i Norge og Sverige fra før, med det danske CACIBET ble hun ikke mindre enn internasjonal Champion også!!

Hennes fulle navn med titler vil nå bli:

Int uch No Se DK Uch Nordisk uch Diamond Ruby Baggins Of Gamwich :-)
Flott skal det være.


torsdag 15. september 2011

Pakker og pakker...

Avreisedag!!!
Drar fra Oslo i kveld.
Danmark i morgen. Er så spent..
Denne gangen med egen bil, hurra. Noen tror jeg skal være borte 1 år, pakket litt, eller mye da :-)
Reisefeberen har slått til, har sovet godt men frokosten smaker ikke akkurat som den pleier. Var tom for h-melk, og grøt med lett-melk smakte ikke akkurat det heller.
Kjenner at det kan bli en lang dag å vente, ingen "telefonvenner" er hjemme, ikke naboen heller.

Ellers kom det ingen valper i natt. Rubys søster, Lita, får nok valpene i løpet av neste døgnet. Synd jeg ikke er hjemme, eller der borte, i Bergen.

tirsdag 13. september 2011

Funnet på Facebook;

Åååå, du lurer på om jeg jobber???
Joda, JEG ER MAMMA.
Det gjør meg til ei vekkerklokke, kokk, husholderske, servitrise, lærer, nanny, sykesøster, livvakt, fotograf, rådgiver, en livslang student, en festarrangør, en personlig assistent, en revisor, en MINIBANK, en trøster, jeg har aldri ferie eller betalt når jeg er syk eller fridager.
Jeg jobber dag som natt. Jeg har turnus døgnet rundt resten av mitt liv.
Kopier dette om du er en STOLT MAMMA ♥ ♥ ♥

søndag 11. september 2011

Valper på gang.

Ja, valper på gang, men ikke her hos oss. Kullsøsteren til Ruby ventet valper i løpet av neste uke. Hun er etter sigende STOR, da kan det se ut til å bli mange....vi er selvfølgelig veldig spente !!!! Det er liksom det nærmeste jeg kommer "egene valper" siden Ruby ikke skal ha kull. Kommer med info så fort jeg vet mer, det kan være noen av valpene som trenger egnet hjem, så vet du om noen....ta kontakt med Kennel Leraasbakken:

leraasbakken.origo.no

Hmmmfffssjj€)&& får ikke til å legge ut link, vel kopier webadressen og gå inn på siden, der vil det nok stå endel info :-)

Fortsatt uten PC.

Min PC måtte tilbake til PC-doktoren igjen. Ikke vet jeg hva som gikk av den, men makan tilulyd, ene flymotoren, når vifta gikk.... Les gikk hele tiden ! Sutrete er jeg nok i hodet fra før om ikke jeg skulle sitte og jobbe på PCn med den intense lyden. Ja ja, Ipaden ble nok kjøpt i rett tid :-)

torsdag 8. september 2011

PC'n er hjemme.

Etter en drøy uke med PC'n hos doktoren er den hjemme igjen. Å finne fram på den nå er omtrent som å komme hjem og hele kjøkkenet ditt er "ommøblert" :-/
Plutselig ligger alle favoritter i alfabetisk rekkefølge..........og da er det ikke lett.....Ha ha.
I tillegg har jeg fått innstallert en flymotor inni PCn i allefall høres det slik ut, durer og bråker, gifta går og går, er helt varmt under den stakkars PCn. Om det er varmen eller annet son gjør det så "faller" den i koma plutselig goså, blir helt svart skjerm. Hurra, jeg har i allefall Ipaden !!!!

tirsdag 6. september 2011

Veterinær besøk.

Da var mark kuren tatt, fort gjort og billig også :-)
Jeg har fått informasjon vedrørende passet til Ruby i dag, noe jeg helt klart ikke viste. Jeg trenger stempel og bekreftelse på at hunden er frisk nok til reise hjem når jeg drar.... Spurte om det på veterinærkontoret i dag, de viste ingenting. Hurra!!! Ikke lett når de som sitter der heller ikke vet, og Mattilsynets sider er bare en jungel av informasjon som ikke ser ut til å passe for meg.

søndag 4. september 2011

@ Schiphol airport.

Artig med IPad, her sitter vi og venter på flyet hjem og skriver på bloggen. Kult !
Kari Svendsens sang: vi gikk og gikk skulle passe fint for å beskrive avstanden på flyplassen. Langt å gå ja, kaos i både innskjenking og sikkerhetskontrollen. Men vi kom oss igjennom, hele alle sammen. Og sitter nå her og venter...

lørdag 3. september 2011

Solfylte Nederland.

Sommer og sol, hele 25 grader, og "kjole-vær". Man skulle kanskje bare være her, fantastisk land, ja det har jeg vel nevt før....
Tidlig opp i dag også, siste dag på Euro-dog show, cac show i dag. Ann Kristin og jeg har fått "slått i hjel" noen timer sammmen. Artig!
Ruby ble btk 3 i dag, det er jeg fornøyd med. Bedre resultat enn på torsdag. Dommere har jo sine meninger, det er bare sånn.

fredag 2. september 2011

Resultat første utstillingsdag i Nederland

Jeg sov litt dårlig som forventet natten før utstillingen, sto opp så altfor tidlig. Vi hadde 2,5 mil å kjøre. Alle måtte møte opp før kl.09.00 da stenger dørene. Store fine ringer og maSse plass rundt ringene. Litt lenge å vente med masse sommerfugler i magen. Endelig var det vår tur, det var totalt 33 stk så konkuransen var stor. Å få exelent og bli plassert som nr. 2 var veldig fint. Vi fikk tatt markkur og shoppet litt, veldig slitene og etter en sen middag og sosialt samvær med likesinnede var det godt å slappe av på hotell rommet.