onsdag 27. juli 2011

Pakke og pakker....

Klær og utstyr, godt det er bare Ruby og meg i bilen, for den er snart full.
Alt må med, vi drar i dag til Sverige, igjen, på utstilling og "jentetur". Det er mange kjente 2- og 4-bente venner som skal dit denne gangen. Vi har allerede klart 1 mål i år, blitt svensk champion. Nå får vi se om vi klarer enda et mål. De siste ukene har vært brukt på ferie og bare kos, noe planlegging for høsten... hva vi får til vet jeg ikke ennå. Lider litt av "beslutnings-vegring" akkurat nå.

onsdag 20. juli 2011

Det ER deilig å være norsk i Danmark.

Late dager, variert vær, masse god mat, fornøyde alle mann også hundene. Sommerens fellestur gikk til Højgaarden i Danmark. Et sted vi har feriert tidligere. Det var godt å komme "hjem" igjen. Alt var som før, like bra som for 2 år siden. I år var det noen "ny-reisende" med. Tror de også koste seg godt i gjengen som besto av yngste dame på 11 år, en gjeng gutter sent i tenårene og opptil oss i voksen alder. Det ble tid for samhold, sang og hygge utover kveldene. Vi fikk også rett litt av lokale byer og butikker, i tillegg noen "loppiser". Fam. Pedersen fikk vel mest med seg hjem (i alle biler) derfra. Årets ridetur måtte dessverre avlyses pga regnevær, det var vist ikke alle som hadde med regntøy....

tirsdag 12. juli 2011

Mammas belønning.

Som belønning for å få Nuch tittel på Ruby kjøpte jeg meg en ring, denne gangen kjøpte jeg et lite anheng som passer fint til :-)


Om noen skulle lure på hvorfor akkurat dette smykke, Ruby heter "Diamond Ruby", så da sier det seg selv :-D

lørdag 9. juli 2011

Salg, hurra.

Denne uken begynte de salg i de fleste butikker her omkring. Selvfølgelig må man jo ta en titt.....eller kjøpe noe. Forrige dagen gjorde jeg et varp, synes jeg da, fikk kjøpt 3 kjoler for kr. 298,-!! Før pris det firedobbelte. Jett om jeg er fornøyd. Har allerede brukt en av dem, det er jo sommer...tror jeg. Solen ser vi lite av for tiden, det er alikevel varmt og i skrivende stund ja da regner det vist en skur igjen.
I dag gikk turen til butikken Dorothea. Der er det masse fint. Ble med en pose hjem derfra også. Skulle gjerne ha kjøpt mer, selv med 1/2 pris blir det fort dyrt.
Med flere nye antrekk i skapet håper jeg nå indelig at sommeren skal komme med lange varme dager. Hittil har det vært mer enn variert, noe myggen ser ut til å like :-(



Hvit lang strikket jakke, passer til de fleste antrekk, det beste av alt, den er i 100 % bomull :-) Og de søte skoene da, helt flate, passer både til langt og kort samt bukser.

søndag 3. juli 2011

Svensk utstillingschampion, Ruby

Med et åpent sinn og svensk tittel i sikte dro vi, Ruby og jeg, til Borås på vår første utstilling i Sverige. Vi overnattet men sov ikke særlig den natten. Noe spent, ja, det sto om å bli Such eller ikke. Lørdagen ble en lang og varm dag. Endelig var det vår tur, før oss ble de andre rasene dømt ut med blått og det ble gitt svært få CK....Med puls i 200 entret vi ringen. Dommeren, Hanne Laine Jensen, smilte og ønsket oss velkommen i ringen :-) Hun gav oss en kritikk verdig en Svensk utstillingschampion med masse lovord, og dermed kan Ruby smykke seg med en ny tittel, SE UCH.
Enda et mål er nådd :-D Fortsatt litt svimmel etter gårsdagens hete og lykkerus og etter en natt til i Borås, satte vi nesen hjem igjen. 2 x 35 mil på en helg, det har jeg ikke kjørt alene siden jeg ble syk for snart 10 år siden! En bragd i seg selv det.