tirsdag 11. august 2009

Denne siden er nå overført til:

http://mariannesside.wordpress.com/

Men jeg er faktisk ikke helt fortrolig med den nye siden ennå....

søndag 9. august 2009

Mat må man ha.

Det er nå gått noen uker siden jeg fikk svaret om at jeg hadde matintoleranse for bl.a. egg, svinekjøtt, kalkun og gluten. Etter iherdig leting i butikken har jeg funnet et sortiment av matvarer jeg kan spise. Det går mest i kylling og fiskeprodukter og Wasa glutenfritt knekkebrød. Det er forresten veldig godt. Jeg har forsøkt å spise glutenfritt brød også, men det som finnes i butikken her smaker ikke særlig godt.
Så lang så bra, men det er ikke alltid like lett å ha ideer når det gjelder middagsmat. Det går i det samme litt kjedelige, i tillegg må jeg oftest også lage to retters middag (gutta er litt bortskjemte) siden de ikke er særlig begeistret for den maten jeg spiser. Så om noen har ide så kom gjerne med det.
Jeg tenker at jeg burde kjøpt noen kokebøker…..kanskje.. Jeg var jo hos ernærings-damen, fikk noen råd der, venter noen oppskrifter fra henne. Det går seg nok til. I mellomtiden renner kiloene av, greit å få av litt av det ekstra, jeg har fått enda et påskudd til å shoppe litt klær:-) Så til det som er aller viktigst: Formen er mer stabil enn på lenge! Hurra. Jeg orker kanskje litt mer hver dag i tillegg har jeg mindre plager og vondter. Da tenker jeg: At jeg ikke gjorde dette før! Eller at legen min kanskje kunne vært til mer hjelp…Uansett:
De beste legene i verden er dr. Kosthold, dr. Hvile og dr. Glede.
Jonathan Swift

søndag 2. august 2009

Rubys første CK og CERT på utstilling i Nesbyen dag 2.


Søndagens andre utstillingsring for meg, denne gangen med Ruby. Hun gikk enda bedre enn dagen før, sto flott på bordet og viste seg fra sin beste side. Noe som gav oss både CK og CERT i tillegg ble hun 2 BTK. Jeg er om mulig enda mer fornøyd enn noen gang, tenk å få plassert to av sine hunder så bra på en dag. Med smil om munnen reiste vi hjem igjen, slitene og fornøyde alle mann.

Heddas første CK og 4 BTK på utstilling i Nesbyen.



Først ut var Hedda i dag. Hun viste seg ikke helt fra sin beste side utenfor ringen.....men inne i ringen var hun plutselig en helt annen. Hun showet og viste seg godt i de innledende rundene noe som førte til at vi fikk CK og ble 4 BTK!! Jeg er SÅ glad og i tillegg SÅ stolt over henne :-))

I tillegg ble vi invitert til å være med i oppdretterklassen for Kennel Cafrida, gruppen ble BIR.

lørdag 1. august 2009

Utstilling Nesbyen.


Vi er samlet en gjeng med Norwich terriere på Nesbyen denne gangen. Det var i dag 6 stk som ble stilt. Det var flere på plassen som tilskuere også. Ruby fikk rød sløyfe :-) Hun gikk bedre i ringen i dag enn sist gang. Om det var været er usikkert. Vi skal i ilden allerede i morgen, da skal Hedda stilles først på dagen deretter Ruby.